Vezérképviselet, muhaha - Karotta Közlöny

KAROTTAKÖZLÖNY

Nínó Karotta élete és munkássága autóbuzériában és másutt

Vezérképviselet, muhaha

2004. május 24. 22:26 Nínó Karotta

Ma visszavittem a Summithoz a 350Z tesztautót. Gondoltam, ha már egyszer a magyarországi Nissan vezérképviseletben járok, megkérdezem, mi újság alkatrészügyben. A fenti párbeszéddel egész jól ráéreztem a valóságra – igazából így zajlott: - Képzeljétek, lett még egy vén Datsunom. Kéne hozzá néhány alkatrész. - Ha 83 előtti, semmink sincs, és rendelni sem tudunk. - Aha. 80-as, de 83-ban is gyártották még. - Milyen? - Gloria. - Micsoda? - Azaz egy jól felszerelt Cedric. - He? - Vagy Európában 280C. 430-as sorozat. - Aha. Ami ebben a listában van, ahhoz esetleg tudunk rendelni, és majd megjön jövőre. Ami nincs benne, az nincs. - Ebben nincs benne. - Akkor nincs. - Semmi? - Semmi.
Címkék: gloria
2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsa 2005.07.29. 11:36:54

Szia! Nagyon jó fej vagy,és az autókat is nagyon klasszul tudod bemutatni, na meg persze a humorod sem átlagos. Egyszóval nagyon birlak téged! Szia puszi!

Indian 2005.09.13. 20:46:26

MI is birunk, csokoltatunk! Indian Dézi
süti beállítások módosítása