260Z tetem - Karotta Közlöny

KAROTTAKÖZLÖNY

Nínó Karotta élete és munkássága autóbuzériában és másutt

260Z tetem

2005. május 09. 01:01 Nínó Karotta

260Z tetem

Ezt a szépséget találták nekem az Indiánék. Első pillantásra megszédültem tőle, annyira tré borzalom, de van két gyári lámpafészke, és a géptetőn sincs akkora lábnyom, mint a Hangyászon. A Hangyász az én Datsun 260Z-m, ami a kézzel buherált, rettenetes hosszúságú orráról kapta a nevét. hangyasz.JPG Nyilván beverte az eredetit valamibe szegény, és az ügyes lakatos hatalmas ormányt kalapált rá kézzel, ahelyett, hogy megvették volna a gyári lökhárítót, lámpafészkeket, hűtőmaszkot, stb. Igényes munka, csak nem szép.

Sweetest seventies 72SalesBrochure.jpg
Címkék: 260z
2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arp 2005.06.11. 13:59:40

Egyszer elhozhatnád egy Z találkozóra

s4tch 2005.07.06. 01:00:01

Ez gyönyörű. Kár, hogy itthon nagyon kevés van ezekből, töröttet/elhanyagoltat sem nagyon találni, így pedig kintről behozni csak akkor van értelme, ha veteránként tudja üzembe helyezni az ember. Ahhoz meg még fiatalok, és/vagy gányoltak.
süti beállítások módosítása