Kezdődik a rohadt szívás - Karotta Közlöny

KAROTTAKÖZLÖNY

Nínó Karotta élete és munkássága autóbuzériában és másutt

Kezdődik a rohadt szívás

2010. május 12. 19:36 Nínó Karotta

Na, az első tervezett munkanap máris összeomlott. A legutóbb kérdeztem, hogy tud-e valaki profi húzatópadot jó lakatossal, hogy megnézzük, egyenes-e a kasztni, és helyre rakjuk, ha kell. Lett ajánlott szakember. Lett időpont, holnap reggelre.

Megbeszéltük a műanyagosokkal, hogy megyünk az autóért, akik ezért kivettek kivettek egy szabadnapot. Szerveztünk trélert. Kivettem egy napot én is, tologattam szana-széjjel az irodistamunkákat, hogy ott lehessek. És akkor ma este 7-kor, 13 órával a tervezett kezdés előtt a lakatos lemondta, mert lett másik munkája. Azt hiszem, ennél semmit sem gyűlölök jobban a világon. Ez mi lett volna, szórakozás, a kurva világot?

15 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eFi · http://fns.csokolade.hu 2010.05.12. 19:58:08

Az ilyen "mesternek" blacklistán a helye, hogy megtanulja. Ettől nem létezik szemetebb hozzáállás.

sirchimboak - matthew.gecs[kukac]gmail.com (törölt 2010.05.12. 20:58:32

Nyugi Karotta, ez ellen nem tehetsz semmit! Aki szemét, az is marad... így elesik majd sok munkától ezzel a mentalitással. Legyen ez a vigasz és hajrá tovább!!

Flankerr 2010.05.12. 22:04:49

Azt szoktam ilyenkor mondani: Miért legyen egyszerű az élet? Az túl unalmas.. Vagyis egy frászt, sokszor pont az kellene.. mint most .. de hát ez Magyarország, és mondom ezt minden politikai vagy bármilyen felhang nélkül. .reméljük a mester később kiváló és olcsó munkával kárpótol..

TóthZé 2010.05.12. 22:43:23

Sajnálom.

Ha jól emlékszem a Tagai Tomiéknak van húzatópadja. Elég megértő és rugalmas tud lenni, ha szopásról van szó, és elég nagy az udvar, ha holnapután nem is állnak neki, lerakni le tudjátok náluk. Budaörsön van a műhely, hivatkozz rám. Nem ígérem, hogy menni fog, de egy reggeli telefont megér:

www.trt.hu/trt/kapcsolat.htm

Olcsó nem lesz, de lehúzós se és normálisan megcsinálják, amit elvállalnak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.05.12. 23:02:14

Nem biztos hogy jól olvastam: húzató-, vagy szivatópadról van szó?

XJS · http://www.ae86.hu 2010.05.13. 08:31:23

Kartacs, nem lehetne, hogy siman megirod, melyik volt ez a remek erzekkel rendelkezo muhely? Nagyon nagyon ideje lenne tenyleg egy blekklistnek, tudatos vasarlokent tiszticcsuk man a piacot kicsit. Vagy legalabb higgyuk azt, hogy tudatos vasarlokent van rahatasunk. Hmm?

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.05.13. 13:20:22

Gábor, Magyarország egy része így működik, nincs mit tenni. Annak örülj inkább, hogy nem vitted oda valakihez, aki nyilvánvalóan nem fogja időben megcsinálni, ha mégis, akkor a kialkudott ár másfélszereséért.

Nínó Karotta · http://www.facebook.com/karotta 2010.05.13. 15:10:03

TóthZé, a Tagaiékat nem merem vállalni, ők big budget versenyautó-építésben utaznak, nem hiszem, hogy egy távolról Datsun Z formájú oxidportömbnek örülnének az udvarban.

XJS, nem tudom ideírni, mert nem tudom a nevét. Barát ajánlotta és szervezte, neki is kellemetlen. Ráadásul végül csak ott fog kikötni – nem mintha sok kedvem lenne odavinni ezek után – de jók a referenciái, és a Kariék tudnak segíteni a tárolásban, szállításban, ami nekem többet jelent a pedagógiánál meg a büszkeségnél, mert egyedül sose érnék a végére.

sirchimboak - matthew.gecs[kukac]gmail.com (törölt 2010.05.13. 18:39:54

Valaki vagy jó szakember és kőbunkó, vagy egy nyálgép és béna! Ezek áldozatai vagyunk mindannyian. Talán ez a valamit valamiért kategória, bár eléggé kifordított élethelyzet... de inkább sok sz*pás és tökéletes munka, mintsem könnyed lébecolás aztán hajtépés! Természetesen tisztelet és kivétel ezalól a kedves, udvarias, valamint precíz és pontos szakembereknek! (számuk 10 alatt az országban)

angelday 2010.05.13. 19:38:50

Ajánlom ezt:

fns.csokolade.hu/ergo/pulp.html

Kitöltöd, megírja, posztolod.

Tommi 2010.05.14. 13:31:29

Welcome to Magyaristan...

EPP · http://eppcobra.blogspot.com/ 2010.05.14. 22:31:51

Magdaristan Banana republic, ezt nem vitatom, de mielőtt valaki elvágyódna a zatlanti pocsolyán túlra, sajna el kell mesélnem, hogy ott sem kulönbek. Sőt bizonyos szempontból rosszabbak is!
Marha fejjel ami vasba kezdtem vágni piciny baltámat. arra fel voltam készülve, hogy itt semmi sem kapható hozzá, arra is hogy mindenre várni kell... de hamar ráébredtem, hogy vagy minden ami hülye, vagy Murphy effekt hatására jó érzékkel kipécéztem magamnak őket.... Tudod milyen érzés, amikor 2-3 hét/hónap várakozás után derül ki, hogy megszoptad.. és persze várhatsz újabb 2-3 hetet, hogy kirerüljön, ujra szopsz vagy sem!
csk egy példa: a váltót és kuplungot szállító céget 3* felhívtem, hogy komplett mechanikus kuplung kitet akarok, és kellenek azok a csavarok is, amikkel a motorhoz csavarozom a harangot..... Sajna a komplet kit nem tartalmaz kiemelővillát... hiszen nem tudhatták, hogy mechanikus vagy hidraulikus kuplungot akarok-e. És a harang-motor cssavarokat grátisz ingyen küldték, ami tök rendes tőlük.... csak a váltó-harang csavar maradt ki!

Remélem vigasztal, hogy mást is szopatnak :) :)

luigi Vercotti 2010.05.15. 14:44:41

Volt régebben egy cikk a tc-n bizonyos budaörsi műhelyről, ahol gombokért javítanak űrtechnikával horpadásokat (is)... Valamelyik jómadár rendbe is rakatta a kocsiját. A cikkben is és a képeken is szerepelt egy ultrabrutálmodernnek mondott húzópad.
Biztos van celeb kedvezmény;-)
süti beállítások módosítása