Egy távozó kolléga - Karotta Közlöny

KAROTTAKÖZLÖNY

Nínó Karotta élete és munkássága autóbuzériában és másutt

Egy távozó kolléga

2005. június 13. 16:43 Nínó Karotta

A Jurassic Park óta divatos káoszelmélet szerint előfordulhat, hogy egy pillangó megrebbenti színes kis szárnyait Hokkaidón, és Alabamában elered az eső. De olyan is van, hogy a pillangók verdesésétől semmi se történik. Néha meg átszúrják őket gombostűvel a lelkes lepkegyűjtők. Akárhogy is, volt egyszer ez, most meg van ez: kamikaze.JPG Anélkül, hogy ismerném a változás hátterét, remélem, hogy semmi közünk hozzá. Autót bírálunk, ha kell, de nem esik jól a gondolat, hogy ezzel embereknek árthatunk. Cudar világ.
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter Orosz 2005.06.13. 18:01:28

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

zooh 2005.06.18. 18:34:52

karotta, remélem ez automatikusan jelenti azt is, hogy részt vehettek a 159-es bemutatóján (annak ellenére, hogy sajnos a nyáron pont 3hónapon keresztül nem lesz TC. az ügyvezető igazgató leváltása - ha tényleg ő a fiat kommunikációs kirohanásáért felelőssé tehető fickó - bölcs döntés volt. és az is, hogy nem verted (vertétek) nagy dobra.

Bandi 2005.06.28. 23:35:57

Azt hiszem, az anyacégre is ráfér néhány személycsere...
süti beállítások módosítása