That ain't working - Karotta Közlöny

KAROTTAKÖZLÖNY

Nínó Karotta élete és munkássága autóbuzériában és másutt

That ain't working

2005. június 01. 00:49 Nínó Karotta

Ha most korábban lenne, talán nekiállnék kifejteni, miért gondolom, hogy az Audi megőrült. Mivel késő éjszaka kezd lenni, a leglényegesebbre szorítkozom: Bruhaha! A képeken két különbözőnek mondott autó látható, áraik közt sokmillió forinttal. Egy A3 és egy A6 Avant. Sajnos már nem emlékszem, melyik volt melyik, és utólag nem tudom és nem is akarom tudni megkülönböztetni őket. DSC00225.JPGDSC00224.JPG Arra gondoltam, hogy amikor legközelebb cikket írok valamelyik Audiról, én is ezt az utat járom majd. Copy, paste, és esetleg minden hatodik mondatba belejavítok. És, csak a rend kedvéért, a Volvo márkaarculati felelőse is térdrehullhat a kukoricás sarokban. Lásd S40-S60-S80.
Címkék: más autó
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trueman 2005.06.11. 20:32:25

Ezek valóban igen hasonlóak. A Volvonak viszont igenis jót tett az új, egységesített márkaarculat. Az S40 csodaszép, és még a design evolúciója is látszik az S80-hoz képest!

Ólomlábú 2005.06.22. 20:35:44

Hja... sajnos ez trend. Volvo, Audi, stb... és az a baj (vagy épp ez a pozitív?), hogy szép autókkal csinálják... Dögöljek meg, ha szemből megkülönböztetek egy Alteát, egy Toledot és egy új Leont... Szerencsére Citroenéknél sikerült úgy bevinni az egységes márkaarculatot (legalábbis egyelőre), hogy mégis egyediek lettek a modellek.

Brukner 2005.10.05. 11:45:48

Hát igen, a Volvonál is minden egy irányba tart. Talán unalmas, talán nem, én azért elbírnék bármelyikkel. Talán éppen a különbözőség miatt mostanában egy régebbi S70/V70-re pályázom, a tank feelinges kockásból. Az olyan ronda, hogy az már szép. Csak nem lehet jót találni, mindegyik szét van hajtva. Az Audi meg nem szimpatikus. Belül német konyha, kívül másfél tonna színtiszta presztízs. Nagyképű autó szerintem.
süti beállítások módosítása